Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség
Gyakran
Ismételt
Kérdések
SAJÁT WEBÁRUHÁZAINK
Bútorfogantyú webáruház
  Bútorfogantyú webáruház
  fogantyushop.hu
Mosdó webáruház   Mosdó webáruház
  Fürdőszoba felszerelés   mosdoshop.hu
Érvényes CSS!     Valid XHTML 1.0 Transitional

Szolgáltatásaink

Felmérés és tervezés

A velünk történt kapcsolatfelvétel után időpont-egyeztetés, majd a bemutatótermünkben vagy Ön otthonában egy igény felmérés, megbeszélés következik. Ekkor tudjuk felmérni a rendelkezésre álló helyet (helyszíni felmérés), körülményeket és Ön elmondja konkrét elvárásait, speciális igényeit. Így a bútortervek az Ön szokásai és igényei alapján készülnek el. Ezt követően néhány napon belül árajánlatot készítünk, amelyet e-mailben juttatunk el Önhöz. Nagyobb volumenű munkák esetében az Ön elképzelései alapján lakberendező közreműködésével látványtervet készítünk.


Alapanyagok
Az egyedi bútor elkészítéséhez szükséges alapanyagokat szín- és anyagminták, valamint katalógusok alapján választhatja ki (ezek egy részét bemutatótermünkben meg is tekintheti). Különböző igényeket kielégítő, komfort emelő minőségi bútorvasalatok és kiegészítők nagy választékát tudjuk nyújtani.

 

 

 


Kivitelezés
Bútorainkat minőségi követelményeknek megfelelően pontos, igényes munkával készítjük el. A bútort összeszerelt egységekben szállítjuk ki Önhöz és állítjuk össze.
 

 

 

 

 


Kapcsolatfelvétel
Amennyiben a weboldalunk felkeltette érdeklődését, várjuk jelentkezését.