Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség
Gyakran
Ismételt
Kérdések

SAJÁT WEBÁRUHÁZAINK
Bútorfogantyú webáruház
  Bútorfogantyú webáruház
  fogantyushop.hu
Mosdó webáruház   Mosdó webáruház
  Fürdőszoba felszerelés   mosdoshop.hu
Érvényes CSS!     Valid XHTML 1.0 Transitional

Fiókok

A fiókok a rendezett tárolásban nagy segítségünkre vannak. Két féle Blum fémoldalas fiókrendszert szerelünk a bútorainkba.

Az alap fiók Blum metabox minőségi fiók szerelvény. Tartós kivitel, terhelhetősége 25 kg. Az oldalai fehér vagy szürke színre festett acél, az alja és a hátlapja fehér laminált forgácslap. Görgőkön gurul, a fém oldallapok úgy vannak kialakítva, hogy a fiók a záródás végén könnyen beguruljon. Részleges kihúzású ami azt jelenti, hogy a bútor tetejéhez képest hozzávetőleg 8cm beljebb áll a a fiók háta. Az alap fiók nem fékezős kivitel, opcióként kérhető Blumotion fékező hozzá. Különböző oldalfal magasságokkal kérhető (9cm, 12cm, 15cm).

Komfortérzetünk növelésére szolgálnak a Blum tandembox fékezős fémoldalas fiókok. Ezek a fiók rendszerek csapágyakon gördülnek, fehér vagy szürke acél az oldallapjuk. Terhelhetőségük 25-40kg, és teljes kihúzásúak. A fékező rendszer lágy záródást tesz lehetővé.

 

 

 

 

Cégünk nem foglalkozik külön csak fiók szerelvények forgalmazásával. Így a fiókok külön megrendelésére nincs lehetőség!

 


Blum metabox fiók
Blum metabox fiók
Blum metabox fiók
Blum metabox fiók
Blum metabox fiók
Blum metabox fiók
Blum tendembox fiók
Blum tendembox fiók
Blum tandembox fiók
Blum tandembox fiók