Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség

Gyerekbútor

Styleform gyerekszoba bútor

- gyerekbútor

- gyerekbútorok

- gyerekszoba berendezés

- gyerekszoba bútor

 

Tippek, tanácsok
A gyerekbútorra korosztálytól függően válasszuk meg a fogantyúkat. Kisgyerekeknél a gumis vagy a lekerekített fém fogantyúkat érdemes választani. A gyerekbútoroknál ajtós, fiókos és nyitott elemeket is tervezzünk be. A fiókos elem azért hasznos, mert az ömlesztett játékokat a gyermek is könnyedén bele tudja rakni. A nyitott polcokra mesekönyveket, könyveket és a napi szinten használt játékokat lehet eltárolni. Ha kisgyermeke van, nem tanácsos vitrines üveges ajtót a bútorba tervezni, mert az balesetveszélyes lehet. A színes bútoroknál figyeljünk a színharmóniára. Nagy felületekben kerüljük a rikító színeket, mert nyugtalanságot okoz, főleg, ha ott is alszik a gyermek. A bútorokat típustól függően, de általában rögzítsük a falhoz a borulásveszély miatt.

 

A képgalériában látható fotók referencia munkák. Ezek nem egyből megvásárolható termékek. Cégünk egyedi bútor gyártással foglalkozik, melyek az ügyfelek igényei alapján, megrendelésre készülnek.

«
-
-
-
»
 

Gyerekszoba bútor összeállítás fehér színű ajtókkal és juhar színű laminált bútorlap vázzal. 

Gyerekszobai emeletes ágy vanília és cseresznye színű bútorlapból. Az ágy alatti rész polcos és fiókos kialakítással. 

Tetőtéri beépítés (tanuló és pakoló, tároló felületek), kihasználva a tetőgerendák adta lehetőségeket. 

Akác színű bútorlapból készült fürdőszobai pelenkázó bútor. 

Gyerekszobai gardróbszekrény bükk színben.

  
«
-
-
-
»