Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség

Fürdőszoba bútor

Styleform fürőszoba bútor

- fürdőszoba bútor

- fürdőszoba szekrény

- fürdőszoba bútor készítés

- mosdószekrény

- mosdó alatti szekrény

- mosdó alsószekrény

- fürdőszoba bútorok

- fürdőszoba szekrények

 

Tippek, tanácsok
A fürdőszoba bútor kialakításánál fontos figyelembe venni, hogy milyen tárgyakat szeretnénk eltárolni benne. A fiókok praktikusak a kis kozmetikumok tárolására. Nem érdemes magas fiókot választani a kozmetikumoknak, mert elveszíti a fiók a lényegét, hogy kihúzott állapotban rendezetten találunk meg mindent. Ha magas fiókot választunk tisztítószereknek, akkor figyeljünk, hogy minőségi fiók legyen beépítve, amely bírja a terhelést (például Blum Metabox vagy Tandembox fékezős fiókrendszerek). Nagyon fontos a fürdőszoba bútoroknál, hogy a kiválasztott anyag, amely a vízzel érintkezhet, vízálló legyen. Ezen felületek a vákuumfóliázott, fényezett (festett mdf), vagy a furnéros tömörfa anyagok vízálló lakkozással. Mosdós szekrény külső vázának sima laminált felületet ne válasszunk, mert nem vízálló és szétázhat. A felületi struktúrát úgy válasszuk meg a fürdőszoba bútor esetében (mindegy, hogy fautánzatos vagy fa felület), hogy ne legyen mély az erezése. A vízkő megülhet azok mély erezet réseiben, és nehéz lehet a takarítása. Vigyázzunk, hogy a fürdőszoba bútorokat maró vegyszerekkel ne takarítsuk!

 

A képgalériában látható fotók referencia munkák. Ezek nem egyből megvásárolható termékek. Cégünk egyedi bútor gyártással foglalkozik, melyek az ügyfelek igényei alapján, megrendelésre készülnek.

«
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
»
 

Akác színű fürdőszoba mosdószekrény beépített öntött márvány mosdóval, és fürdőszobai tükrös szekrény. 

Sötét wenge színű vákuumfóliás fürdőszoba bútor összeállítás. 

Wenge színű vákuumfóliás mdf fürdőszobai tároló bútor, szennyes tartó fiókokkal. 

Juhar színű mosdó alatti szekrény. 

Cseresznyefa furnéros mosdós szekrény, sötét színre pácolva. A bútort Marmite Nadja 140 mosdóval szereltük. 
«
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
»