Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség

Gyerekbútor

Styleform gyerekszoba bútor

- gyerekbútor

- gyerekbútorok

- gyerekszoba berendezés

- gyerekszoba bútor

 

Tippek, tanácsok
A gyerekbútorra korosztálytól függően válasszuk meg a fogantyúkat. Kisgyerekeknél a gumis vagy a lekerekített fém fogantyúkat érdemes választani. A gyerekbútoroknál ajtós, fiókos és nyitott elemeket is tervezzünk be. A fiókos elem azért hasznos, mert az ömlesztett játékokat a gyermek is könnyedén bele tudja rakni. A nyitott polcokra mesekönyveket, könyveket és a napi szinten használt játékokat lehet eltárolni. Ha kisgyermeke van, nem tanácsos vitrines üveges ajtót a bútorba tervezni, mert az balesetveszélyes lehet. A színes bútoroknál figyeljünk a színharmóniára. Nagy felületekben kerüljük a rikító színeket, mert nyugtalanságot okoz, főleg, ha ott is alszik a gyermek. A bútorokat típustól függően, de általában rögzítsük a falhoz a borulásveszély miatt.

 

A képgalériában látható fotók referencia munkák. Ezek nem egyből megvásárolható termékek. Cégünk egyedi bútor gyártással foglalkozik, melyek az ügyfelek igényei alapján, megrendelésre készülnek.

«
-
-
-
»
 
«
-
-
-
»