Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség

Gyakran
Ismételt
Kérdések
SAJÁT WEBÁRUHÁZAINK
Bútorfogantyú webáruház
  Bútorfogantyú webáruház
  fogantyushop.hu
Bútorfogantyú webáruház
  Bútorfogantyú webáruház
  fogantyudiszkont.hu
Mosdó webáruház   Mosdó webáruház
  Fürdőszoba felszerelés   mosdoshop.hu


Érvényes CSS!     Valid XHTML 1.0 Transitional

Beépített-, gardróbszekrények

Styleform beépített szekrény

- beépített szekrény

- beépített szekrények

- beépített szekrény készítés

- gardróbszekrény

- gardróbszekrények

- gardrób

- gardróbszekrény készítés

- tolóajtó

- tolóajtós gardróbszekrény

- tolóajtós gardrób

- tolóajtós szekrény

 

Tippek, tanácsok
Figyeljünk arra, hogy amennyiben nagy tolóajtós gardróbszekrényben gondolkodunk, akkor a tolóajtó-rendszernek 10 cm hely kell. Ezért ha egy átlagos akasztós szekrényt szeretnénk tolóajtóval, akkor 70 cm szekrénymélységgel kell számolnunk. Ha hálószobába tervezünk gardrób szekrényt, akkor az ajtóra tükröt ne tervezzünk. Ez zavaró lehet a pihenésnél, és külső fények megcsillanhatnak rajta, amelyek az embert felébreszthetik. Érdemes a több magasságú akasztó felületet kialakítani a bútorban, hogy az ingeknek vagy a hosszú ruháknak is legyen helyük. Cipős részt ne tervezzünk a gardrób szekrénybe, mert a cipők szagát átveheti a ruha. Apró kiegészítőkkel praktikussá tehetjük bútorunkat, ilyenek például az övtartó, nyakkendőtartó. Érdemes magasabb fiókokat tervezni, amelyekbe fehérneműket és apróságokat tárolhatunk, s így rend lesz a szekrényben. A polcokat 70-80 cm-nél szélesebbre ne tervezzük, mert meghajolhatnak a terhelés hatására.

 

A képgalériában látható fotók referencia munkák. Ezek nem egyből megvásárolható termékek. Cégünk egyedi bútor gyártással foglalkozik, melyek az ügyfelek igényei alapján, megrendelésre készülnek.

«
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
»
 

Előszobai tároló szekrénysor juhar színű laminált lapból, ruhaakasztó fogasokkal. Beépített szerelvények Blum minőségi vasalatok. 

Beépitett gardrób szekrény cseresznye színű laminált lapból, akasztós és tárolós részekkel. Beépített szerelvények Blum minőségi vasalatok. 

Beépített szekrény juhar mintázatú lamináltlapból, tárolós és ruhaakasztós résszel, Blum metabox fiókokkal. Bútorra szerelt fogantyú típusa Forest 00007606470 

Szobai gardróbszekrény juhar mintázatú lamináltlapból, tárolós és ruhaakasztós résszel, Blum metabox fiókokkal. Bútorra szerelt fogantyú típusa Forest 00007606470

  

Tolóajtós gardróbszekrény mogyoró színű laminált anyagból. A bútort Kitmar tolóajtó rendszerrel szereltük (10 év garancia). A szekrény belsejében többféle praktikus megoldás látható (ruhalift, fiókok, nyakkendőtartó). 
«
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
»