Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség

Gyakran
Ismételt
Kérdések
SAJÁT WEBÁRUHÁZAINK
Bútorfogantyú webáruház
  Bútorfogantyú webáruház
  fogantyushop.hu
Bútorfogantyú webáruház
  Bútorfogantyú webáruház
  fogantyudiszkont.hu
Mosdó webáruház   Mosdó webáruház
  Fürdőszoba felszerelés   mosdoshop.hu


Érvényes CSS!     Valid XHTML 1.0 Transitional

Fürdőszoba bútor

Styleform fürőszoba bútor

- fürdőszoba bútor

- fürdőszoba szekrény

- fürdőszoba bútor készítés

- mosdószekrény

- mosdó alatti szekrény

- mosdó alsószekrény

- fürdőszoba bútorok

- fürdőszoba szekrények

 

Tippek, tanácsok
A fürdőszoba bútor kialakításánál fontos figyelembe venni, hogy milyen tárgyakat szeretnénk eltárolni benne. A fiókok praktikusak a kis kozmetikumok tárolására. Nem érdemes magas fiókot választani a kozmetikumoknak, mert elveszíti a fiók a lényegét, hogy kihúzott állapotban rendezetten találunk meg mindent. Ha magas fiókot választunk tisztítószereknek, akkor figyeljünk, hogy minőségi fiók legyen beépítve, amely bírja a terhelést (például Blum Metabox vagy Tandembox fékezős fiókrendszerek). Nagyon fontos a fürdőszoba bútoroknál, hogy a kiválasztott anyag, amely a vízzel érintkezhet, vízálló legyen. Ezen felületek a vákuumfóliázott, fényezett (festett mdf), vagy a furnéros tömörfa anyagok vízálló lakkozással. Mosdós szekrény külső vázának sima laminált felületet ne válasszunk, mert nem vízálló és szétázhat. A felületi struktúrát úgy válasszuk meg a fürdőszoba bútor esetében (mindegy, hogy fautánzatos vagy fa felület), hogy ne legyen mély az erezése. A vízkő megülhet azok mély erezet réseiben, és nehéz lehet a takarítása. Vigyázzunk, hogy a fürdőszoba bútorokat maró vegyszerekkel ne takarítsuk!

 

A képgalériában látható fotók referencia munkák. Ezek nem egyből megvásárolható termékek. Cégünk egyedi bútor gyártással foglalkozik, melyek az ügyfelek igényei alapján, megrendelésre készülnek.

«
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
»
 

Mosdószekrény bambusz színű vákuumfóliás mdf felülettel. A fiókok fékezős kivitelűek. A beépített mosdó Marmite - Estella 60 

Fürdőszoba bútor hárs mintázatú vákuumfóliázott és vanília színű festett mdf felülettel, vastagított pulttal, íves fiókelőkkel 

Fürdőszoba szekrény anyaga zebrano és vanília színű vákuumfóliázott mdf felület. A fiókokat és az ajtókat, fékező rendszerrel szereltük.

  

Fürdőszoba szekrény dió színű vákuumfóliázott mdf felülettel. A fiókok és az ajtók Blum minőségi vasalatok, fékező renszerrel. 

Fürdőszoba szekrény akác mintázatú vákuumfóliázott mdf felülettel, vastagított pulttal, nagy tároló fiókokkal. A fiókok és az ajtók fékezős kivitelűek. 
«
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
»