Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség

Irodabútor, íróasztal

- irodabútor

- íróasztal

- irodabútorok

- számítógépasztal

- egyedi számítógép asztal

 

Tippek, tanácsok
Az irodabútor kialakításnál fontos figyelembe venni, hogy felnőttnek vagy gyermeknek készül. Figyeljünk, hogy az íráshoz elég fény legyen, ugyanakkor a monitor a bútoron úgy legyen elhelyezve, hogy káprázás mentesen tudjunk dolgozni rajta. Ha lehet, ne rakjuk a monitort emelvényre az íróasztalon, mert a szemnek nem tesz jót. A helyes elrendezés az, amikor enyhén lefelé nézünk a monitorra. Figyeljünk, hogy az íróasztal író felülete ne legyen 72-74 cm-nél magasabban, hogy kényelmes legyen rajta a munkavégzés. Ha az irodabútorba számítógépet is beletervezünk, figyelni kell a kábelek elvezetésére, a gép szellőzésére, és nem utolsó sorban arra, hogy a gépet könnyen lehessen szerelni vagy átkábelezni. Ha az asztallap alá kihúzható billentyűzet tartót tervezünk, figyelni kell, hogy a térdünknek legyen elegendő helye. Fontos, hogy az íróasztal felületének ne válasszunk rikító színt, mert az a szemnek írás közben zavaró lehet.

 

A képgalériában látható fotók referencia munkák. Ezek nem egyből megvásárolható termékek. Cégünk egyedi bútor gyártással foglalkozik, melyek az ügyfelek igényei alapján, megrendelésre készülnek.

«
-
-
-
-
»
 

Vezetői irodabútor összeállítás akác színű bútorlapból (irattároló és fiókos szekrényekkel). 

Számítógépes íróasztal bükk színű bútorlapból. 

Számítógépes íróasztal merano színű laminált lapból 

Számítógépes sarok íróasztal összeállítás, tölgy színben 

Irattároló komód juhar színű laminált lapból 
«
-
-
-
-
»