Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség

Irodabútor, íróasztal

- irodabútor

- íróasztal

- irodabútorok

- számítógépasztal

- egyedi számítógép asztal

 

Tippek, tanácsok
Az irodabútor kialakításnál fontos figyelembe venni, hogy felnőttnek vagy gyermeknek készül. Figyeljünk, hogy az íráshoz elég fény legyen, ugyanakkor a monitor a bútoron úgy legyen elhelyezve, hogy káprázás mentesen tudjunk dolgozni rajta. Ha lehet, ne rakjuk a monitort emelvényre az íróasztalon, mert a szemnek nem tesz jót. A helyes elrendezés az, amikor enyhén lefelé nézünk a monitorra. Figyeljünk, hogy az íróasztal író felülete ne legyen 72-74 cm-nél magasabban, hogy kényelmes legyen rajta a munkavégzés. Ha az irodabútorba számítógépet is beletervezünk, figyelni kell a kábelek elvezetésére, a gép szellőzésére, és nem utolsó sorban arra, hogy a gépet könnyen lehessen szerelni vagy átkábelezni. Ha az asztallap alá kihúzható billentyűzet tartót tervezünk, figyelni kell, hogy a térdünknek legyen elegendő helye. Fontos, hogy az íróasztal felületének ne válasszunk rikító színt, mert az a szemnek írás közben zavaró lehet.

 

A képgalériában látható fotók referencia munkák. Ezek nem egyből megvásárolható termékek. Cégünk egyedi bútor gyártással foglalkozik, melyek az ügyfelek igényei alapján, megrendelésre készülnek.

«
-
-
-
-
»
 

Számítógépes íróasztal, kék éger színű laminált lapból 

Számítógépes sarok íróasztal, bükkfa színű laminált lapból 

Íróasztal bükkfából pácolt, lakkozott kivitelben 

Számítógépes sarok íróasztal, cseresznye színű laminált lapból, fémcső lábakkal 

Irodabútor. A szekrények Egger-Merano színű laminált lapból készültek. Íves íróasztal, szekrénysor, magasfényű felfelé nyíló- és tolóajtókkal 
«
-
-
-
-
»