Styleform - Stílus és forma
Egyedi bútorgyártás a lakás minden pontjára (fürdőszoba bútor, előszoba szekrény, beépített szekrény, konyhabútor, gyerekbútor, nappali bútor)
  
SzolgáltatásainkHírarchívumLakberendezési szótárPartnereinkElérhetőség
Gyakran
Ismételt
Kérdések
SAJÁT WEBÁRUHÁZAINK
Bútorfogantyú webáruház
  Bútorfogantyú webáruház
  fogantyushop.hu
Bútorfogantyú webáruház
  Bútorfogantyú webáruház
  fogantyudiszkont.hu
Mosdó webáruház   Mosdó webáruház
  Fürdőszoba felszerelés   mosdoshop.hu


Érvényes CSS!     Valid XHTML 1.0 Transitional

Lakberendezési szótár

A lakberendezési szótár menü azt a célt szolgálja, hogy Ön számára segítsen eligazodni a szakmai megnevezésekben, fogalmakban. Az itt olvasható információk nem műszakilag pontos definíciók, hanem mindenki számára érthetően megfogalmazott leírások. Az itt található anyag segítségére lehet Önnek, hogy egy lakberendezővel, asztalossal történő egyeztetéskor értse mit hall a szakembertől, vagy könnyebben fel tudja tenni a kérdéseit feléjük. Ezért elsősorban a leírásokban a közérthetőség volt a szempont.

Ha esetleg egy szót, fogalmat nem talált meg a gyűjteményben, akkor írja meg nekünk. Így tudunk Önnek segíteni és tudjuk bővíteni a tudástárat.
Asztalos, bútorgyártás szavakkal kapcsolatos kérdések: info@styleform.huA    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
 

Vákuumfóliás ajtó

Vákuumfóliás ajtó

Az ajtók anyaga MDF lap, mely  sűrűségének és homogenitásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a felületbe marásmintákat tegyünk. A megmart ajtófrontra kerül rá ragasztási technológiával a műanyag fólia (a vákuumfólia). Az ajtók belső fele mindig fehér. A vákuumfóliás front a sima laminált felülettel ellentétben forma gazdagabb, és mérsékelt vízállóságának köszönhetően igen elterjedt konyha és fürdőszoba bútoroknál. 

Vízvető

Vízvető

A vízvető műanyag a konyhai munkalap és a fal találkozását zárja le. A vízvető a munkalap színével megegyező kivitel. A falsarkokban, a forduló pontokon kiegészítő műanyag profilok vannak melyek az elemek esztétikus összekötését szolgálják. 

A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z